Oferta Cleaning parchet & Refresher

banner4

Termeni si conditii:

1. Pretul de 1 EURO / mp din oferta curenta se adreseaza clientilor in a caror locatii ParchetExpert a executat lucrari de renovare sau montare parchet.

2. Prezenta oferta poate fi folosita in cadrul reviziei anuale din programul Garantie 10 ani oferit de ParchetExpert.

3. Lucrarile vor fi executate numai in zilele lucratoare, de luni pana vineri intre orele 08.00 – 17.00
Pentru lucrarile din afara orasului Bucuresti si imprejurimi nu sunt incluse cheltuielile de deplasare.

4. Tariful prezentat include doar serviciile de manopera – nu include materiale si consumabile (acestea fiind estimate in fuctie de tipul finisajului, uleiat, lacuit….dupa caz)

5. Tariful nu include 19% TVA

6. Pentru alte locatii decat cele in care ParchetExpert a prestat servicii tariful

este de 3 EURO / mp.

 

La fiecare curatare a parchetului pe care o faci in casa ta observi ca apar mici defecte ( zgarieturi, pete, rosturi, crapaturi, …) si odata cu trecerea timpul consideri ca este din ce in ce mai necesara o operatiune de raschetare a parchetului pentru ca acesta sa arate ca atunci cand a fost montat.

Chiar daca ai avut grija temeinic si ai intretinut periodic suprafata pardoselei acoperita cu parchet, exista multe situatii care determina matuirea, patarea, zgarierea sau lovirea accidentala a acestuia, fara a mai putea sa faci nimic cu metode obinuite pentru a remedia necazul.

Parchetul este o modalitate de placare a pordoselilor foarte apreciata care isi dovedeste in timp capacitatea de a aduce in spatiile in care este utilizat cel putin un nivel superior de confort ambiental, la care se adauga usurinta cu care poate fi intretinut si mentinut in utilizare pentru perioade mari de timp.

Secretul acestei longevitati sta si in modul in care sunt facute operatiunile periodice de intretinere profesionala a parchetului, desigur pe langa intretinerea curenta pe care o poti face singur.

Daca pentru intretinerea curenta la parchet poti utiliza produse profesionale dedicate fiecarui tip de parchet de care poti beneficia atunci cand apelezi la specialistii in domeniu, cand ai nevoie de o intretinere profesionala a parchetului, lucrurile se schimba radical pentru ca in aceasta situatie trebuie intervenit cu aparatura si produse adecvate, la care se adauga experienta parchetarului care face aceasta operatiune.

Practica arata ca nu se pune problema sa incerci un astfel de demers in regie proprie pentru simplul motiv ca in mod obisnuit nu ai la indemana nici experienta si nici materiale adecvate.

Aparatura profesionala pentru spalare parchet se utilizeaza in corelare cu o serie de operatiuni specifice, fiecare dintre ele avand un rol bine determinat si o succesiune ce trebuie respectata intocmai.

La acest lucru se adauga modul in care sunt utilizate diferitele consumabile, felul in care se realizeaza reparatiile atunci cand este cazul, metodele prin care sunt folosite echipamentele  -  pentru ca in final sa se poata pune in practica operatiunea de lacuire a parchetului sau de aplicare a unui tratament de reimprospatare  – toate acestea pentru ca suprafata parchetului sa primeasca un nou grad de luciu (mat, satinat sau lucios, in functie de solicitarea ta), protectie si igiena.

De fiecare data rezultatele sunt de calitate si schimbarea in casa sau biroul tau va fi una evidenta si de lunga durata.

Acum pentru ca ai vazut care sunt avantajele pe care le vei primi dupa o intretinere profesionala a parchetului ca la carte, merita sa ai o colaborare pe termen lung cu un parchetar expert care este in masura sa faca o evaluare reala a starii in care se afla suprafata placata, sa-ti propuna solutii si mai apoi sa inceapa lucrarea pe care o conveniti impreuna.