Renovare pardoseli exterioare tip deck

Instalare renovare si intretinere pardoseli din lemn    2

Terasele  sunt locurile ideale pentru a petrece in mod placut timpul atat pe durata zilei cat si noaptea. Ele pot deschide casa si favorizeaza organizarea de evenimente si mese in aer liber cu prietenii.

Pardoseala exterioara a unei terase din lemn este supusa agresiunii factorilor de mediu (ploi, zapezi, soare,…) tot timpul anului, factori care pot cauza pagube iremediabile.

O terasa prost intretinuta se transforma rapid intr-un loc posomorat, de culoare gri . Decolorarea sau deteriorarea pardoselii este cauzata de murdarie, de muschi, de plante, alge care incep sa o invadeze usor-usor afectand in sens negativ lemnul.

Formarea aschiilor transforma sprafata terasei – pardoseala exterioara, intr-o suprafata aspra care atrage si mai multa murdarie.

Acest tip de pardoseala este o  investitie substantiala ce necesita un tratament si o intretinere adecvata de-alungul timpului; insa o pardoseala din lemn necesita renovare chiar si atunci cand a fost curatata si intretinuta regulat.

In acest sens in primavara 2015, Parchetexpert vine in sprijinul tuturor clientilor, cu o oferta greu de refuzat pentru renovarea si reimprospatarea pardoselilor de exterior-deck.:

Deep Clean Deck & Deck Oil Finish

Aceasta oferta include: curatarea in profunzime a suprafetei cu ajutorul unei masini speciale – Bona Scruber + detergent special Deep Clean Solution Bona,  urmata de  aplicarea unui nou strat de finisaj protector – ulei Deck Oil Bona. ( transparent , alb, teak, mahon)

Pret: 6 euro/mp + Tva ( valabil pentru suprafete mai mari de 40 mp)

Renovare pardoseli din lemn 2

Servicii si intretinere pardoseli din lemn 2